DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 18.12.2015 17:46:15

FK Baník Most 1909 - A žáci U15 - ročník 2000

Halové mistrovství ČR 3./12/12

 

HMČR - Finálový turnaj 2012, U13, ročník 2000

3. místo

 

Datum: 1. 12. 2012
Pořadatel: FAČR
Stadion: sportovní hala Třebíč
Počet účastníků: 7, každý s každým
Umístění: 3. místo

Ve sportovní hale v Třebíči se odehrál finálový turnaj Halového mistrovství České republiky, kategorie U13. Na finálový turnaj jsme se moc těšili, ale všechna naše očekávání, skutečnost daleko předčila. Už při pátečním příjezdu bylo jasné, že se na finále kvalifikovaly opravdu špičkové týmy z České republiky. Nechtěli jsme našemu Baníčku udělat ostudu a tak po malé večerní bojovce na hotelu cheeky, se  všichni hráči odebrali spořádaně do postelí s  myšlenkami, co se bude v sobotu na palubovce odehrávat. Od úvodních utkání turnaje se odehrávali bitvy jako řemen a jednotlivé zápasy byly přehlídkou nejtalentovanějších chlapců této věkové kategorie. 

My jsme do turnaje vstoupili proti tradičnímu soupeři z Hradce Králové a bohužel svůj vlastní stín se nám překročit nepodařilo. Hradečtí kluci nám ukázali sebevědomý výkon, podpořený velkou kvalitou a výsledkem byla hladká porážka. Druhé utkání proti Zbrojovce Brno nám vyšlo o poznání lépe. Kluci odhodili zbytečný respekt a nervozitu a po výborném výkonu zvítězili 5:2. Ve třetím zápase jsme se utkali s úžasnými a skvěle hrajícími chlapci z 1. FC Slovácko, kteří celý turnaj udivovali skvělou technikou a předváděli výborný fotbal. I přes naší porážku 0:3 jsme soupeři byli důstojným protivníkem. Velmi dobře jsme se pohybovali a nedávali Slovácku čas na rozvinutí jejich kombinačních akcí. Sami jsme také dokázali hrozit, ale bohužel z několika šancí se nám branku vstřelit nepodařilo. Další dvě branky jsme obdrželi až v samotném závěru. Turnaj se rozběhl a brzy bylo jasné, že Hradec Králové a Slovácko se utkají o prvenství a ostatní týmy budou bojovat o bronzovou příčku. Do tohoto boje jsme chtěli zasáhnout také my. Do cesty se nám postavil jako vždy skvěle připravený tým z Příbrami. Utkání bylo bojem o každý metr hrací plochy a po velmi dobrém výkonu našeho týmu jsme slavili vítězství 3:1. Bronz byl na dosah, ale stále nás čekali zvuční soupeři v čele se Slavií Praha. Utkání jsme odehráli výborně, kluci dobře kombinovali, vytvářeli si velké množství příležitostí, ale ta koncovka! Brzy jsme vedli a v dalším průběhu utkání chtěli zápas rozhodnout. Jenže velmi dobrý soupeř utkání otočil a tak jsme byli rádi, když se Tykymu podařilo v závěru vyrovnat. Před posledním utkáním s Baníkem Ostrava byly karty rozdány jasně. V případě vítězství bychom skončili na skvělém 3. místě. Kluci neponechali nic náhodě. Soustředěným, aktivním výkonem, ke kterému přidali nezměrnou bojovnost dovedli utkání k přesvědčívému vítězství 3:0 a mohli se tak radovat ze zaslouženého triumfu v podobě zisku 3. místa. Kluci se celý turnaj prezentovali aktivním, celoplošným fotbalem (když nám to soupeř dovolil wink) podpořený několika skvělými individuálními výkony. Nejedlos a Hnízdo chytali famózně a zcela mimořádnými výkony se prezentovali Tyky a Gabor. Všichni ostatní hráči hráli také úžasně a předvedené výkony všech hráčů byly skvělé.

Nejlepším brankářem finálového turnaje byl zaslouženě vyhlášen Honza Nejedlý. yes

Hráčům patří velké poděkování za reprezentaci našeho klubu a je to odměna za výbornou tréninkovou docházku v průběhu celé podzimní části.

Branky Mostu: Tykal 4, Šilhan 4, Pinkr 3, Gabko, Kováč.
Sestava Mostu: Nejedlý, Hnízdil, Náhlovský, Gabko, Jirůšek, Šilhan, Stini, Tykal, Heidenreich, Kováč, Šíma, Pinkr
Trenéři: T. Heidenreich, S. Boušek

 

Výsledky Mostu:
FK Baník Most - FC Hradec Králové       0:4
FK Baník Most - Zbrojovka Brno             5:2
FK Baník Most - 1. FC Slovácko             0:3
FK Baník Most - 1. FK Příbram               3:1
FK Baník Most - SK Slavia Praha           2:2
FK Baník Most - FC Baník Ostrava        3:0

 

Pořadí:

  1. FC Hradec Králové
  2. 1. FC Slovácko
  3. FK Baník Most 
  4. 1. FK Příbram
  5. Zbrojovka Brno
  6. SK Slavia Praha
  7. FC Baník Ostrava 

 

foto:

http://simi73.rajce.net/Halove_Mistrovstvi_CR_ve_futsale

 http://tykalos.rajce.net/Rebublika_Trebic_1.12.2012